WestravanderWal speelt
,

WestravanderWal gaat wat nieuws doen – SAAM

WestravanderWal gaat weer spelen. Vrijdag 7 juli 2017 in Dronten. Op het Wijland Festival.

Zie http://www.wijland.org/theater

SAAM

 

Een voorstelling waarin je samen alleen mag zijn. Met momenten is ‘verdwaald’ ontroerend, dan weer absurd maar zeker ook herkenbaar.

Beeldend en inhoudelijk, onverantwoorde kleinkunst.

Jullie lezen nog van ons!

,

WestravanderWal speelt twee keer op het Wijland festival 24 juni 2016.

WestravanderWal speelt op Wijland festival.
In het Bos theater.

Het Wijlandfestival: van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni 2016 vindt de eerste editie van het WijLand Festival plaats in het dorpsbos van Dronten, het Wisentbos. Waar geweldige muziek met theater, food en green-lezingen mensen dé gelegenheid geeft om de eigenheid van plaats en regio te ervaren en te vieren.

WestravanderWal speel op het driedaagse Wijlandfestival. Ze spelen op dag 1, vrijdag 24 juni, twee voorstellingen. Om 20:30 en om 21:30.

WijLand Festival, roots are happening!

24 tot en met 26 juni – Wisentbos Dronten

Niet reserveren en alles gratis.

Het bostheater, waar ze spelen, staat in het Wisentbos.  Voorheen was het nadelig voor publiek om te spelen in zo een openluchttheater, immers, het zou wel eens kunnen regenen…  Met behulp van een stretchtent wordt ervoor gezorgd dat de bezoekers warm en droog zitten. 

NODIG – Bos theater

WAT IS het WIJLand festival? 

Vrijdag 24 juni  20.30-21.00 uur & 21.30-22.00 uur

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni vindt de eerste editie van het WijLand Festival plaats in het dorpsbos van Dronten, het Wisentbos. Waar geweldige muziek met theater, food en green-lezingen mensen dé gelegenheid geeft om de eigenheid van plaats en regio te ervaren en te vieren.

Het WijLand Festival is als een ‘grass roots movement’, dat draait om wat er van ´bottom-up´ in natuur en samenleving is ontstaan en gemaakt. Het festival programmeert bijbehorende muziekstijlen. Het geeft artistieke invulling aan waar ‘de polder’ in geworteld is: pioniersgeest.

Het gehele weekend is het festival gratis te bezoeken. Ook hoef je niet te reserveren voor voorstellingen en activiteiten. Uiteraard geldt vol=vol, wil je dus zeker zijn van een voorstelling of activiteit kom dan ruimschoots op tijd.

Website: www.wijlandfestival.nl

Adres: Wisentweg 5

Postcode: 8251 EA

Plaats: Dronten

Klik aan het einde van deze zin voor meer informatie over het festival en andere gegevens.

Zie hier de artiesten die vrijdag spelen.